Anja Vissers

De lat ligt erg hoog bij Studio Anja Vissers, zowel wat ontwerp, opvolging, uitvoering, aannemers, materialen, afwerking… betreft. Elk detail moet en zal kloppen. De samenwerking is een constante wisselwerking tussen alle partijen.

T.J.

Ons huis vandaag is een oase van licht met een strak maar warm interieur waarbij kwalitatieve/hoogstaande materialen werden gebruikt en waarbij niets over het hoofd werd gezien.

T.J.

Fotograaf StéphanieMathiasPhotography

Terug naar overzicht

Renovatie gelijkvloerse woning T. - J.

Bent u op zoek naar een professionele partner voor een smaakvolle totaalrenovatie van het interieur van uw moderne villa? Studio Anja Vissers is een gevestigde waarde in de brede regio inzake alles wat de renovatie van het interieur van residentiële, strakke, hedendaagse en minimalistische villa’s betreft. Onze expertise in hedendaagse architectuur uit zich in een totaalrenovatie die zowel op functioneel als esthetisch vlak volledig klopt. Een harmonieuze samensmelting van goede smaak en technisch inzicht. Aarzel niet om ons te contacteren voor een gesprek over de totaalrenovatie van uw moderne villa.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
close popup

Kom jij ons team versterken?

Klik hieronder voor meer info.