Anja Vissers
All-in-one concept
All-in-one concept

Studio Anja Vissers neemt bij elk project alle bouwdisciplines voor zijn rekening. Bij zowel het ontwerp of de renovatie van een moderne villa met bijhorend interieur als bij interieurprojecten gaan we uit van een all-in-one aanpak waarbij wij alles coördineren en bouwstress u volledig onbekend blijft. Bij totaalprojecten kunnen we alle aspecten van bouwen of renoveren tot in de puntjes op elkaar afstemmen.

Om een harmonieus en gebalanceerd geheel te creëren tussen architectuur en interieur werken we steeds van binnen naar buiten. Vanuit deze aanpak ontstaan functionele ruimtes waar ruimtelijkheid en licht centraal staan. Van bij de start van elk bouwproject wordt bovendien nagedacht over de totale leefomgeving en elk detail dat daarbij hoort.

Bij Studio Anja Vissers is een detail niet zomaar een detail

Onze realisaties onderscheiden zich niet enkel door de gebalanceerde vormgeving maar ook door het detailwerk. Onze aanpak is over de volledige lijn zeer precisie-gericht. Elke realisatie die wij afleveren is een huis dat functioneert waarbij architectuur, interieur en omgeving perfect op elkaar afgestemd zijn door op een zeer precieze manier te werk te gaan. Om die reden werken we ook uitsluitend samen met vakmensen met wie we het oog voor detail gemeenschappelijk hebben.

All-in-one concept

Open communicatie en eerlijkheid zijn de basis van elk project.

Het begeleiden van onze klanten doorheen het ontwerp-, besluitvormings- en bouwproces is onze topprioriteit. U mag zich verwachten aan een perfect evenwicht tussen professionaliteit, toewijding en enthousiasme vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van uw warm verfijnde, eigentijdse woning.

All-in-one concept
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
close popup

Kom jij ons team versterken?

Klik hieronder voor meer info.