Anja Vissers
Over ons
Over ons

Studio Anja Vissers is een groep van architecten en interieurarchitecten die in 1996 opgericht werd door Anja Vissers, zij behaalde in datzelfde jaar een Master in Architectuurwetenschappen.

Nadien verdiepte ze zich verder in Monumenten en Landschapszorg waardoor er een grote appreciatie bestaat voor het combineren van hedendaags design met het bewaren van authentieke elementen van oude gebouwen. Waarbij manieren worden verkend waarop oud en nieuw naast elkaar kunnen bestaan en elkaar kunnen verheffen.

De studio groeide snel uit tot een toonaangevend ontwerpbureau met uitgebreide en gevarieerde ervaring. Het architecten- en interieurbureau staat bekend om het creëren van hedendaagse architectuur en interieurdesign dat individueel is afgestemd op elke klant. Inventief gebruik van ruimte, licht en natuurlijke materialen waarbij een rustgevende dynamiek wordt gecreëerd staan hierbij centraal. Met meer dan twee decennia ervaring past de studio een breed scala aan principes toe op zijn gedetailleerd werk om een duurzaam en harmonieus geheel te creëren dat ook smaakvol en tijdloos is.

Contacteer ons
Over ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
close popup

Kom jij ons team versterken?

Klik hieronder voor meer info.