Anja Vissers

Dankzij een vakkundige, gedreven, strikt gecoördineerde en gepassioneerde begeleiding vant Architect Anja Vissers werd op een korte doorlooptijd onze droomwoning gerealiseerd.

R. - V.

Na 9 jaar in onze woning, ontworpen door Architect Anja Vissers, voelen we ons nog steeds in vakantiemodus. We genieten elke dag van de aangename ruimtes.

R. - V.

Fotograaf Liesbet Goetschalckx

Terug naar overzicht

Unieke villa R. - V.

Bent u op zoek naar een professionele partner voor een smaakvolle totaalrenovatie van het interieur van uw moderne villa? Studio Anja Vissers is een gevestigde waarde in de brede regio inzake alles wat de renovatie van het interieur van residentiële, strakke, hedendaagse en minimalistische villa’s betreft. Onze expertise in hedendaagse architectuur uit zich in een totaalrenovatie die zowel op functioneel als esthetisch vlak volledig klopt. Een harmonieuze samensmelting van goede smaak en technisch inzicht. Aarzel niet om ons te contacteren voor een gesprek over de totaalrenovatie van uw moderne villa.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
close popup

Kom jij ons team versterken?

Klik hieronder voor meer info.