Anja Vissers

Een top architect vertrekt vanuit een totaalbeleving en zet een gepersonaliseerde behoefte bepaling centraal. Ons droomhuis kreeg via deze benadering haar huidige vorm, oriëntatie én charme met veel oog voor detail dankzij de gedrevenheid & deskundigheid van Anja Vissers en haar team.

B. - D.

Fotograaf Liesbet Goetschalckx

Terug naar overzicht

Moderne villa B. - D.

Bent u op zoek naar een professionele partner voor een smaakvolle totaalrenovatie van het interieur van uw moderne villa? Studio Anja Vissers is een gevestigde waarde in de brede regio inzake alles wat de renovatie van het interieur van residentiële, strakke, hedendaagse en minimalistische villa’s betreft. Onze expertise in hedendaagse architectuur uit zich in een totaalrenovatie die zowel op functioneel als esthetisch vlak volledig klopt. Een harmonieuze samensmelting van goede smaak en technisch inzicht. Aarzel niet om ons te contacteren voor een gesprek over de totaalrenovatie van uw moderne villa.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
close popup

Kom jij ons team versterken?

Klik hieronder voor meer info.