Anja Vissers

In de keuze van een architect waren er voor eens een aantal belangrijke criteria, nl. a) een volledig concept - in/exterieur - dat strak maar ook warm is, b) accurate en correcte projectopvolging, c) gebruik van nieuwste technologie en d) volledige transparantie in ontwerp en prijs.

Na heel positieve feedback van goede vrienden die reeds met Anja gewerkt hebben en na een eerste kennismakingsgesprek was de beslissing snel genomen om met haar in zee te gaan. Een beslissing die we ons op geen enkel moment beklaagd hebben. De visie omtrent architectuur, het concreet invullen van de bouw-noden/behoeften van een nieuw samengesteld gezin, het afleveren van een totaalpakket, de minitieuze project-opvolging, volledige transparantie en daaraan gekoppelde 'mentale rust' voor de bouwheer voldeden aan alle (hoge) verwachtingen. We zijn uitermate tevreden met het eindresultaat en krijgen trouwens nog regelmatig complimenten over de woning.

We kunnen werken met Anja zeker aanbevelen, absoluut.

Fotograaf Koen Van Damme

Terug naar overzicht

Hedendaagse villa V.D.C - D.

Studio Anja Vissers is dé referentie in architectuur voor moderne villa’s. Onze hedendaagse villabouw is niet alleen stijlvol en tijdloos, ook op functioneel vlak gooien we hoge ogen. We pakken de bouw van een strakke of minimalistische villa aan alsof het onze eigen woning was. Van de eerste kennismaking met een klant tot de oplevering van een afgewerkte moderne villa.
Kortom: Hedendaagse high-end villabouw die verzorgd is tot in de puntjes en uitblinkt in al zijn facetten. Bent u geïnteresseerd in een ontwerp voor een residentiële, strakke of minimalistische nieuwbouwvilla? Contacteer ons dan voor een verkennend gesprek.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
close popup

Kom jij ons team versterken?

Klik hieronder voor meer info.