Anja Vissers

De woning is een prachtig huis , waar ik trots op ben en nog alle dagen van geniet. Ik heb inmiddels een zwembad bij aangelegd in de tuin, de sauna in het poolhouse en naar duurzaamheid toe liggen er nu zonnepanelen + een stroombatterij.
Alles nog picobello onderhouden.
Nog geregeld ontvang ik complimenten over de woning!
Dat allemaal dankzij Uw schitterende en professionele kennis van zaken.

Terug naar overzicht

Villa hedendaagse architectuur V.D.B.

Studio Anja Vissers is dé referentie in architectuur voor moderne villa’s. Onze hedendaagse villabouw is niet alleen stijlvol en tijdloos, ook op functioneel vlak gooien we hoge ogen. We pakken de bouw van een strakke of minimalistische villa aan alsof het onze eigen woning was. Van de eerste kennismaking met een klant tot de oplevering van een afgewerkte moderne villa.
Kortom: Hedendaagse high-end villabouw die verzorgd is tot in de puntjes en uitblinkt in al zijn facetten. Bent u geïnteresseerd in een ontwerp voor een residentiële, strakke of minimalistische nieuwbouwvilla? Contacteer ons dan voor een verkennend gesprek.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
close popup

Kom jij ons team versterken?

Klik hieronder voor meer info.